Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Εξαπατούσαν χρυσοχόους σε Καβάλα και Δράμα

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις απάτης και τέσσερις απόπειρες, σε βάρος ιδιοκτητών χρυσοχοείων στη Δράμα, την Καβάλα και τη Χρυσούπολη

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο 'Ελληνες, μία 45χρονη και ένας 50χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, πήγαιναν σε χρυσοχοεία της Δράμας, της Καβάλας και της Χρυσούπολης, όπου η 45χρονη, προσποιούμενη την πελάτισσα, επιχειρούσε να πουλήσει, αλυσίδες αγνώστου υλικού κατασκευής, τις οποίες παρουσίαζε ως χρυσές, εξαπατώντας τους ιδιοκτήτες των χρυσοχοείων.

Συνολικά πέτυχαν την εξαπάτηση τεσσάρων ιδιοκτητών χρυσοχοείων, πουλώντας τους συνολικά 12 αλυσίδες και αποκομίζοντας το χρηματικό ποσό των 2.410 ευρώ, ενώ σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, η πράξη τους έγινε αντιληπτή και τράπηκαν σε φυγή.

Κατασχέθηκαν 12 αλυσίδες αγνώστου υλικού κατασκευής.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα αποσταλεί στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...