Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

O δολοφόνος της Ελένης Μπόνια: «Θόλωσα και την έσπρωξα»

Με τύφλωσε ο θυμός και την έσπρωξα στον γκρεμό, ένα δευτερόλεπτο αργότερα που το συνειδητοποίησα, ήταν αργά» φέρεται ότι είπε στην απολογία του χθες ο 62χρονος Γ.Ζ., ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 52χρονης Ελένης Μπόνια, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.


Ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ του χωριού, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ζούσε μια δεύτερη κρυφή ζωή, διατηρώντας παράνομη ερωτική σχέση με τη συγχωριανή του Ελένη Μπόνια, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά με δύο εγγόνια, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Από το μεσημέρι της 26ης Μαΐου τα ίχνη της 52χρονης εξαφανίστηκαν. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε ότι η γυναίκα είχε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον 62χρονο προτού εξαφανιστεί. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι του νήματος. Το μοιραίο μεσημέρι η 52χρονη σταμάτησε στο ζαχαροπλαστείο του χωριού, πήρε γλυκά και όπως είχε πει σε συγγενείς και φίλους, θα πήγαινε στο νοσοκομείο του Κιλκίς να επισκεφθεί τον πατέρα της.

Ο 62χρονος αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση και παρουσίαζε και ως άλλοθι την οικογένειά του, καθώς έλεγε ότι είχε  περάσει μια βόλτα από την ταβέρνα του χωριού κι όλη την υπόλοιπη ημέρα βρισκόταν στο σπίτι του.

Τελικά, ο 62χρονος ομολόγησε τη δολοφονία. Στην απολογία του δήλωσε βαθιά μετανιωμένος , ενώ η δικηγόρος του σημείωσε ότι ομολόγησε υπό το βάρος των τύψεων. Όπως είπε ο 62χρονος, διατηρούσε ερωτική σχέση με την 52χρονη και το τελευταίο διάστημα αυτή τον απειλούσε ότι θα το αποκάλυπτε όλα στη γυναίκα του.



Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...