Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κατάληψη του Ταμείου Εσόδων του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη (video)

Κοινή συγκέντρωση στην Εγνατία με Συγγρού των βιοτεχνικών σωματείων, των εμπόρων επαγγελματιών και των ιδιοκτητών ταξί

Σε κατάληψη του Ταμείου Εσόδων του ΙΚΑ στη Βαλαωρίτου 38 όπου θα λειτουργήσει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών προχωρούν σήμερα επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στη συμβολή των οδών Εγνατία με Συγγρού.

Με σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις απειλές κατασχέσεων σε όσους χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ.

«Το σύνθημά μας για σήμερα είναι καμία κατάσχεση για οφειλές στον ασφαλιστικό οργανισμό μας τον ΟΑΕΕ και κανένας συνάδελφός μας ανασφάλιστος», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ, Ιωάννης Παπαργύρης.

«Καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να μην υποκύψει στις πιέσεις της τρόικας», υπογράμμισε ο κ. Παπαργύρης, ζητώντας την άμεση κατάργηση του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

Σύμφωνα με τον κ.Παπαργύρη, έχουν σταλεί 360.000 ειδοποιητήρια από τον ΟΑΕΕ σε επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, εκ των οποίων περίπου 45.000 εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών, Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μοτοσυκλετών Μηχανημάτων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων και Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής».

Δείτε το βίντεο:
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...