Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στα Σκόπια την Τρίτη ο Μπουτάρης

Επίσκεψη στα Σκόπια θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ο οποίος θα παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο της πΓΔΜ.


Στην εκδήλωση στο Οικονομικό Επιμελητήριο της πΓΔΜ θα παρουσιαστούν οι οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης, που αποτελούν πλεονεκτήματα και την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πόλεις της περιοχής.

Ο κ. Μπουτάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ αναμένεται να έχει και συναντήσεις με τον δήμαρχο των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι και τη δήμαρχο Τετόβου Τεούτα Αρίφι.

Αναφορικά με την εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της πΓΔΜ, θα περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, τις δυνατότητες και προοπτικές του Λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης, την παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της πόλης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν τουριστικοί και ξενοδοχειακοί φορείς της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες του ΟΛΘ και της ΔΕΘ-HELEXPO, καθώς και εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου, της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 και αντιπροσωπεία του Δήμου της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...