Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πρόστιμο ΥΠΑΑΤ σε Σύλλογο Πολυτέκνων της Θεσσαλονίκης


Την επιβολή προστίμου στον Κεντρικό Σύλλογο Πολυτέκνων "Άγιοι Πάντες" του Νομού Θεσσαλονίκης για παρατυπίες που διαπιστώθηκαν κατά την εκτέλεση του προγράμματος δωρεάν διανομής τυριού φέτα Π.Ο.Π. (πρόγραμμα 2009), ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα το ΥΠΑΑΤ αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 3.000 € στο Σύλλογο, καθώς και τον αποκλεισμό του από το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τυριού φέτα Π.Ο.Π. το 2010, για μη ορθή τήρηση και εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων της υπ' αριθμ. 282428/2009 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα "Καθορισμός λεπτομερειών εφαρμογής του προγράμματος δωρεάν διανομής τυριού φέτα Π.Ο.Π. σε απόρους της χώρας βάσει προγράμματος της Ε.Ε. έτους 2009".

Οπως διευκρινίζεται, ο Σύλλογος Πολυτέκνων "Άγιοι Πάντες" παρέλαβε, χωρίς να δικαιούται, παραπάνω ποσότητα 8.238 κιλών τυριού φέτα υπολογιζόμενης αξίας περί τα 58.411 €. Η διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και διαπιστώθηκε η ανεπάρκεια των στοιχείων με βάση τα οποία το συγκεκριμένο σωματείο ζήτησε τις ποσότητες της φέτας από τη δωρεάν επισιτιστική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...