Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τσίπουρο, κρασί, σταφύλια και τραγούδι στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης


Η «Γιορτή Σταφυλιού, Τσίπουρου και Κρασιού», ξεκίνησε στο Κάτω Σχολάρι, με στόχο την προβολή των τοπικών αμπελουργικών προϊόντων.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και στο πλαίσιο τους θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του Δήμου Μίκρας, που λειτουργούν στο Κάτω Σχολάρι, καθώς και μουσική παράσταση από τη Χορωδία Μικρασιατών Κάτω Σχολαρίου. Παράλληλα, κάτοικοι και επισκέπτες που θα παραβρεθούν στην περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στις λαϊκές βραδιές με το σχήμα «Παλιοί Διαβάτες» και με το μουσικό σχήμα «Λαϊκό Σταυροδρόμι».

Κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων, θα λειτουργήσει Έκθεση Σταφυλιού, στην οποία θα παρουσιαστούν τοπικά προϊόντα που προέρχονται από τα αμπέλια της περιοχής.

Η «Γιορτή Σταφυλιού, Τσίπουρου και Κρασιού», διοργανώνεται από το Δήμο Μίκρας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ. (Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού - Αθλητισμού Μίκρας) και σε συνεργασία με τους φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάτω Σχολαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...