Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ξάνθη: Παρά λίγο να… στραγγαλίσει την αδελφή του – 6 μήνες φυλακή

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 20ης Δεκεμβρίου του 2011, όταν η μητέρα των δυο εμπλεκόμενων με την υπόθεση εισήχθη στο Νοσοκομείο. Τα δύο αδέλφια, τα οποία ωστόσο παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, βρέθηκαν να μαλώνουν έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου, ενώ στο σημείο κλήθηκε και κατέφτασε η Αστυνομία. 

Το θύμα ισχυρίζεται πως ο αδελφός της την απείλησε πως θα την σκοτώσει και πως την έπιασε από τον λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει, μπροστά μάλιστα σε συγγενικά τους πρόσωπα. Η ίδια ισχυρίζεται πως για μερικά λεπτά παρέλυσε και πως μετά την παρέμβαση τρίτων και αφού κατάφερε να ξεφύγει, εισήχθη στο Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε όλη νύχτα. Ωστόσο από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος – που δεν παρέστη στη δίκη – ισχυρίζεται πως ουδέποτε επιχείρησε να πνίξει την αδελφή του ή να ασκήσει σωματική βία σε βάρος της, ενώ αποδίδει τις κατηγορίες σε κληρονομικές διαφορές.


Για το περιστατικό δεν είχε κατατεθεί μήνυση την ημέρα του συμβάντος, και έτσι δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Παράλληλα από τις ιατρικές γνωματεύσεις δεν προκύπτουν μώλωπες ή εκδορές στο φερόμενο ως θύμα. Μάλιστα η γυναίκα του κατηγορούμενου που ήταν παρούσα στο περιστατικό ισχυρίστηκε πως τα όσα αναφέρει το θύμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως ο σύζυγός της δεν έπιασε την αδελφή του από τον λαιμό αλλά από τα πέτα του παλτού της. Οι μάρτυρες κατηγορίας επιβεβαίωσαν την καταγγελία του θύματος, δηλώνοντας πως και αυτοί ήταν παρόντες στην επίθεση και πως μάλιστα το θύμα υπέστη σοβαρό κλονισμό.

Από την πλευρά του θύματος, κατατέθηκε ο ισχυρισμός πως ουδέποτε μέχρι σήμερα αν και υπήρξαν οχλήσεις δεν επετεύχθη συμβιβασμός ανάμεσα στα δύο αδέλφια, κάτι που αποδίδουν στον κατηγορούμενο.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τον τελευταίο να ασκεί έφεση και την έδρα να τονίζει πως καλό θα ήταν οι δύο πλευρές να τα βρουν.


ThrakiToday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...