Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ροδόπη: Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο κατάστημα

Η έρευνα διαλεύκανε και τρεις διαρρήξεις οχημάτων στην πόλη της Κομοτηνής


Τρίτη και... φαρμακερή ήταν η διάρρηξη στο ίδιο κατάστημα μέσα σε μια εβδομάδα για έναν 28χρονο λάτρη του αλκοόλ που συνελήφθη στο Θρυλόριο Ροδόπης, όταν έγινε αντιληπτός από περίοικους. Μαζί με τα κλοπιμαία, βρέθηκε στην κατοχή του και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής εγκλώβισαν τον δράστη σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τον συνέλαβαν και βρήκαν μέσα 212 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, 105 συσκευασίες αναψυκτικών και δυο... μεταλλικούς κάδους που είχε κλέψει από το μαγαζί. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι το είχε διαρρήξει άλλες δύο φορές από τις 24 Νοεμβρίου!

Η έρευνα διαλεύκανε και τρεις διαρρήξεις οχημάτων στην πόλη της Κομοτηνής, από το εσωτερικό των οποίων ο νεαρός είχε κλέψει πέντε ηλεκτρονικές συσκευές, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό, δυο ηχεία, τρεις φακούς, ένα τσεκούρι, 30 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...