Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πούλησε ναρκωτικά σε αστυνομικό και συνελήφθη

Έπεσε στην παγίδα της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 36χρονος στη Νάουσα


Στην παγίδα που του έστησε ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών ο οποίος του εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος για την αγορά ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, έπεσε ένας 36χρονος στη Νάουσα και βρέθηκε με χειροπέδες.


Ο «πελάτης» είχε κλείσει ραντεβού με τον διακινητή για να αγοράσει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,5 γραμμαρίων έναντι 150 ευρώ. Μόλις ο 36χρονος παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα, συνελήφθη και πάνω του κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίου, μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους ενός γραμμαρίου, δυόμισι ναρκωτικά χάπια και 35 ευρώ. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Μαζί με την 45χρονη μητέρα του συνελήφθη σε χωριό της Χαλκιδικής ένας 23χρονος Έλληνας, αφού είχαν στο σπίτι τους έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61,7 γραμμαρίων. Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Πολυγύρου έπεσε και ένας 20χρονος Αλβανός που είχε αγοράσει από αυτούς ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενάμισι γραμμαρίου και πέταξε στο έδαφος τη συσκευασία όταν είδε τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να αποφύγει τη σύλληψη. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...