Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ροδόπη: Έκρυβε δυόμισι κιλά χασίς και παράνομα όπλα

Τσιγαριλίκια για… ένα μήνα είχε έτοιμα για προσωπική του χρήση, αλλά και για διάθεση στους «πελάτες» του, ένας 46χρονος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης στα χωριά της Ροδόπης. Στα δυο σπίτια του, μάλιστα, διατηρούσε και ένα μικρό οπλοστάσιο.


Οι πληροφορίες για το εμπόριο ναρκωτικών έφτασαν στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στα σπίτια του διακινητή σε χωριό της Ροδόπης, έχοντας μαζί τους εκπαιδευμένους σκύλους.


 Έτσι, δεν άργησαν να εντοπίσουν τα έξι γυάλινα βάζα και τις 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 550,4 γραμμαρίων, τα 30 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, μια πίπα και μια γυάλινη συσκευή για την εισπνοή ναρκωτικών και την ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε ο δράστης για να ζυγίζει τις δόσεις που πωλούσε.

Στην κατοχή του 46χρονου κατασχέθηκαν ακόμη τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής, τρία μαχαίρια μήκους από έξι ως 22 εκατοστών και ένα κλομπ. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών στην Κρύα Βρύση ένας 50χρονος, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν μία μεταλλική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ένα πιστόλι κρότου-αερίου με έξι φυσίγγια στη γεμιστήρα και δερμάτινη θήκη, καθώς και οκτώ κυνηγετικά και πολεμικά φυσίγγια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...