Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ξάνθη: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν εφοριακό που έκανε ελέγχους

Μια γυναίκα εφοριακός τραυματίστηκε στο χέρι.


Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία εμπορίου της Ξάνθης, όταν δύο εφοριακοί προπηλακίστηκαν επειδή επιχείρησαν να βεβαιώσουν παράβαση στο παζάρι.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, συνεργείο ελέγχου αποτελούμενο από δυο εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης διενεργώντας προγραμματισμένο προληπτικό έλεγχο του Κ.Φ.Α.Σ. στο παζάρι της Ξάνθης διαπίστωσε παράβαση μη έκδοσης απόδειξης λιανικής πώλησης από έμπορο που πωλούσε φρούτα.

Ωστόσο ο παραβάτης επιτέθηκε στο συνεργείο ελέγχου αρπάζοντας τον υπηρεσιακό φάκελο από τα χέρια της γυναίκας που του έκανε έλεγχο με σκοπό να σκίσει τα Υπηρεσιακά Σημειώματα.

Η κατάσταση βγήκε άμεσα εκτός ελέγχου, ωστόσο ένας ηλικιωμένος άνδρας παρενέβη και πήρε από τα χέρια του εμπόρου τα Υπηρεσιακά Σημειώματα Ελέγχου.

Το περιστατικό όμως δεν έλαβε τέλος, με τον έμπορο να επιτίθεται φραστικά και να απειλεί τους δύο ελεγκτές απαιτώντας μάλιστα να μην καταγράψουν την παράβαση, ενώ τους συνέστησε σε έντονο ύφος να μην ξαναπατήσουν στο παζάρι, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο επόπτης ελέγχου ο οποίος βρέθηκε κοντά στο συνεργείο ελέγχου ενώ κλήθηκε και κατέφθασε η Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...