Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ξάνθη: Μια... σφαλιάρα έστειλε στον τάφο έναν 18χρόνο !!

Διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο, δέχθηκε σφαλιάρα, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα από οξύτατο εγκεφαλικό και πνευμονολογικό οίδημα.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, τη ζωή του έχασε ένας 16χρόνος Ρομά στην Ξάνθη, ο οποίος μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο Νοσοκομείο μετά από διαπληκτισμό με 18χρόνο.

Ο νεαρός, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και εκτιμάται ότι είχε εισπνεύσει γκαζάκι διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο με τον καυγά πριν καλά, καλά προλάβει να αρχίσει να καταλήγει σε τραγωδία για τον 16χρόνο.

Δεχόμενος μόλις μια σφαλιάρα από τον 18χρόνο ο τοξικομανής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

«Ο 16χρόνος μεταφέρθηκε ζωντανός στο Νοσοκομείο όπου μέσα σε λίγη ώρα έχασε τη ζωή του. Του έγινε τεχνική αναπνοή αλλά δεν κατέστη εφικτό να κρατηθεί στη ζωή» αναφέρει ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή του νεαρού κ. Νίκος Κνηφίδης μιλώντας στοThrakiToday.com εξηγώντας πως «ο νεαρός βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο και λιποθύμησε. Ο θάνατός του δεν αποδίδεται στη συμπλοκή, καθώς δεν έφερε σημάδια σωματικής βίας ο θανών, πέραν μόνο κάποιες μικρές εκδορές στο πρόσωπο».

Τα ευρήματα της νεκροψίας εστάλησαν για περαιτέρω τοξικολογική διερεύνηση και τα αποτελέσματά τους αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...