Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Προσπάθησε να σκοτώσει συγχωριανό του στον Έβρο 48χρονος Γεωργιανός

Συνελήφθη σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 48χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών που είχε μ’ έναν 46χρονο συγχωριανό του και έχοντας στην κατοχή του, ένα κυνηγητικό όπλο και δύο μαχαίρια, μετέβη στην οικία του, όπου αρχικά τον απείλησε για την ζωή του. 

Ακολούθησε διαπληκτισμός κι ο δράστης τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας επανειλημμένα στον αέρα. 

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το παραπάνω όπλο, 2 μαχαίρια, μήκους 30,5 και 32 εκατοστών και 10 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 46χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...