Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν Κινέζο μικροπωλητή

Ενέδρα σε Κινέζο μικροπωλητή έστησαν άγνωστοι χτες το βράδυ και αφού τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές τραυματίζοντας τον σοβαρά τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ξυλάδικων στη δυτική Θεσσαλονίκη και αξιωματικοί εκτιμούν πως ένα από τα πιθανότερα σενάρια είναι να πρόκειται για κάποιου είδους ξεκαθαρίσματος μεταξύ ομοεθνών.  

Οπως έγινε γνωστό το θύμα είναι ένας 26χρονος, ο οποίος χτες το βράδυ γυρνούσε στο σπίτι του έχοντας μάλιστα μαζί του και ένα καλάθι με τα αντικείμενα, που πουλούσε νωρίτερα σε διάφορες περιοχές της πόλης. Πλησιάζοντας στο σπίτι του δέχτηκε πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως τον περίμεναν να επιστρέψει για να του επιτεθούν.

Ο νεαρός μικροπωλητής τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται στη Β'  Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Στο σημείο μετέβη ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την εξερεύνηση του χώρου, ενώ περισυλλέγησαν μεταξύ άλλων τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου. Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...