Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γιαννιτσά: Πουλούσαν «μαϊμού» αρώματα και γυαλιά

Έξυπνο κόλπο για να βγάζουν κέρδη από προϊόντα «μαϊμού» είχε βρει ένα ζευγάρι απατεώνων στα Γιαννιτσά Πέλλας. Τηλεφωνούσαν στα θύματά τους δήθεν ως εκπρόσωποι εταιρείας τροφίμων και τους έλεγαν ότι είχαν κερδίσει αρώματα ή γυαλιά ηλίου γνωστών εταιρειών, για τα οποία θα κατέβαλαν μόνο τα… μεταφορικά!

Με τον τρόπο αυτό, εξαπάτησαν μια 54χρονη με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά η 32χρονη απατεώνισσα και ο 34χρονος συνεργός της, που εμφανίστηκε ως… ταχυμεταφορέας και της παρέδωσε μία γυναικεία κολόνια με λογότυπο γνωστής εταιρείας, εισέπραξε 11,3 ευρώ ως έξοδα μεταφοράς. Στη δεύτερη απόπειρα απάτης σε βάρος μιας 70χρονης την οποία έπεισαν ότι είχε κερδίσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου γνωστής μάρκας, δεν πρόλαβαν να εισπράξουν τα «μεταφορικά» γιατί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν!

Στο αυτοκίνητο του ζευγαριού κατασχέθηκαν 33 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και 53 κολόνιες με ετικέτες που έγραφαν τα στοιχεία των αποδεκτών και ήταν όλα… «μαϊμού»! Οι δυο δράστες, πάνω στους οποίους κατασχέθηκαν και 237,37 ευρώ, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών που τους άσκησε δίωξη για πλαστογραφία, απάτη, συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση νομοθεσίας περί σημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...