Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καβάλα: Από λαθρέμπορος κρεάτων, λαθρέμπορος... τσιγάρων!

Είχε στην κατοχή του 4.360 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι δασμοί και φόροι


«Παρελθόν» στην παρανομία είχε ένας 46χρονος Έλληνας που είχε κατηγορηθεί παλιότερα για λαθρεμπόριο κρεάτων. Φαίνεται, όμως, ότι δεν βρήκε τα κέρδη που περίμενε και άλλαξε προσανατολισμό ρίχνοντάς το πάλι στο λαθρεμπόριο, αλλά αυτή τη φορά των... τσιγάρων!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο το Ι.Χ. φορτηγάκι που οδηγούσε στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και διαπίστωσαν ότι, κάτω από ένα σωρό με ξύλινες παλέτες και παλιά λάστιχα αυτοκινήτου, ήταν επιμελώς κρυμμένα εννέα χάρτινα κιβώτια που περιείχαν συνολικά 4.360 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί οι ανάλογοι δασμοί και φόροι!

Ο 46χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Μαζί με τα λαθραία πακέτα που εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή αρχή, κατασχέθηκαν 125 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του ο δράστης, καθώς και το φορτηγάκι του ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...