Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Εξυπηρέτηση κατ' οίκον από τη Δημοτική Αστυνομία Αστυνομίας Νεάπολης-Συκεών


Περισσότεροι από 250 δημότες με προβλήματα μετακίνησης εξυπηρετούνται καθημερινά στη διάρκεια του μήνα από τη δημοτική υπηρεσία της κατ’ οίκον εξυπηρέτησης, που εκτελούν τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Νεάπολης-Συκεών.
Αφορά δημότες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων, οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν μόνοι ή αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στις μετακινήσεις τους.

Συγκεκριμένα, κατ’ οίκον μπορούν να εξυπηρετούνται άτομα με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα, υπερήλικες και μέλη των Κ.Α.Π.Η. του δήμου, συνοδευόμενα από κοινωνικό λειτουργό. Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν κυρίως σε εξουσιοδοτήσεις, πιστά αντίγραφα, βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, υπεύθυνες δηλώσεις και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο χρειάζεται τη σφραγίδα του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν καθημερινά ραντεβού καλώντας στο 2310 671100, εσωτερικά 181 και 163 (υπεύθυνος υπάλληλος: Φίλιππος Παπαδόπουλος).

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διευκολύνονται όλοι οι πολίτες σε κάθε υποχρέωση της καθημερινότητάς τους και να εξυπηρετούνται χωρίς κανενός είδους ταλαιπωρία. «Η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στους πολίτες 24ώρες το 24ωρο, υλοποιώντας την πάγια δέσμευσή μας να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και να προσπαθούμε συνεχώς για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους στον τόπο μας», σημειώνουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Τάσος Τσακιρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της κατ’ οίκον εξυπηρέτησης δημοτών, τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας ενημερώνονται από τους εξυπηρετούμενους για διάφορα θέματα και προβλήματα που καταγράφουν στις γειτονιές και τις περιοχές όπου κατοικούν, τα οποία και μεταβιβάζουν στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες προς διευθέτηση και άμεση επίλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...