Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ισόβια για την μητέρα και το γιο που σκότωσαν τον πατέρα στη Βέροια


Ισόβια δεσμά επέβαλε ομόφωνα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, στην 53χρονη σύζυγο και μάνα και στον 23χρονο γιο της, που... τον Οκτώβριο του 2011 δολοφόνησαν στο Νεόκαστρο Ημαθίας, τον 58χρονο σύζυγο και πατέρα τους. Οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι δικάστηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί Όπλων. Στον τρίτο κατηγορούμενο και συνεργό, το δικαστήριο επέβαλε για συναυτουργία 16 χρόνια κάθειρξη

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της αστυνομίας οι τρεις συλληφθέντες, εξεταζόμενοι ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ημαθίας, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 58χρονο. Το δε κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ήταν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές που φέρεται να είχαν η σύζυγος και ο γιος με το θύμα.

Όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί άνδρες, με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που τους παρείχε η 53χρονη, έστησαν ενέδρα στο θύμα τους σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου, όπου ο 27χρονος γιος πυροβόλησε τον πατέρα του με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μία φορά από μικρή απόσταση στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν το όπλο σε άγνωστο σημείο, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...