Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κοζάνη: Πωλούσε τα μηχανάκια που έκλεβε

Έβγαζε τα έξοδά του για την αγορά ναρκωτικών από τα μοτοποδήλατα που έκλεβε και… πωλούσε ένας 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Λευκοπηγή Κοζάνης. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε βρει ανασφάλιστο ένα φορτηγάκι στην πόλη της Κοζάνης και είχε αρπάξει μέρα- μεσημέρι το τσαντάκι του 33χρονου οδηγού με χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε έχοντας μαζί του τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, αλλά ομολόγησε και ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κλέψει δύο μοτοποδήλατα από διαφορετικές περιοχές. Το ένας, μάλιστα, το είχε πουλήσει σε έναν 47χρονο που και αυτός συνελήφθη γιατί πάνω του βρέθηκαν δύο ναρκωτικά χάπια, ενώ το άλλο το είχε αφήσει σε κάποιο σημείο περιμένοντας να βρεθεί… αγοραστής! Και τα δυο μηχανάκια αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σταμάτησε στο περίπτερο να αγοράσει κάτι και… έχασε 670 ευρώ ο 29χρονο οδηγός ενός φορτηγού στη Μυτιλήνη! Ένας 47χρονος βρήκε ανασφάλιστο το όχημα, άνοιξε την πόρτα και άρπαξε τα χρήματα μαζί με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του 29χρονου. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...