Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μαζί με τα ναρκωτικά είχαν και... οπλοστάσιο

Συνελήφθησαν δύο Ελληνες 24 και 39 ετών στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης - Κομοτηνής - Μετέφεραν δύο κιλά χασίς από τη Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή και έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και όπλα


Άδοξο τέλος είχε η μεταφορά δυο κιλών χασίς από τη Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή για τους δυο Έλληνες που την είχαν αναλάβει.


Το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ακινητοποιήθηκε από  αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης - Κομοτηνής και η ανεύρεση των ναρκωτικών οδήγησε και στο οπλοστάσιο που διατηρούσαν οι δράστες.

Κατά την έρευνα που  έκαναν οι αστυνομικοί στο φορτηγάκι, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη  κάνναβη βάρους δυο κιλών και 16 γραμμαρίων, πέντε τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση, δύο σιδερογροθιές, μια διόπτρα όπλου, ένα κλομπ τύπου «νουντσάκου», ένα στιλέτο μήκους 30 εκατοστών, 185 ευρώ και τρία κινητά. Οι επιβάτες ηλικίας 24 και 39 χρόνων συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Σε αυτό του 39χρονου, κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες από τις οποίες η μία είχε κομμένη  κάννη και αποξεσμένο αριθμό και  ερευνάται αν είναι κλεμμένη, ένα  περίστροφο, 53 κυνηγετικά φυσίγγια, δύο  σπάθες μήκους ενός μέτρου και 0,80 εκατοστών, πέντε μαχαίρια μήκους οκτώ ως 0,35 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα  κουτί και δύο νάιλον συσκευασίες με 120,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ψηφιακή ζυγαριά, τρεις πίπες καπνίσματος και 1.375 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Μια συσκευασία με  ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων  και ένα τσιγαριλίκι είχε πάνω  του ένας 42χρονος, όταν συνελήφθη  στη Χρυσούπολη Καβάλας από  αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες δώδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 155,6 γραμμαρίων κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας για διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...