Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δράμα: Αναγνωρίστηκε απατεώνας που παρίστανε τον εφοριακό

Ο «μαιμού» εφοριακός είναι σεσημασμένος και πρόσφατα ξάφρισε 12.000 ευρώ εξαπατώντας ανυποψίαστο 86χρονο


Γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Δράμας από την πλούσια «θητεία» του στις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, ήταν ένας 53χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο εφοριακός «μαϊμού» που ξεγέλασε ένα γέροντα κάνοντάς τον να πιστέψει ότι το παιδί του κινδύνευε να βρεθεί στη φυλακή και του ξάφρισε ό,τι είχε και δεν είχε!


Ο σεσημασμένος απατεώνας είχε και συνεργό, έναν άνδρα του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Οι δυο τους επισκέφθηκαν έναν 86χρονο την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του στη Δράμα και τον έπεισαν ότι ο γιος του είχε δήθεν μια μεγάλη οφειλή προς την εφορία. Μάλιστα, προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη.

Ο εύπιστος ηλικιωμένος «σήκωσε» από το λογαριασμό του 12.000 ευρώ και τα έδωσε στους απατεώνες, που φυσικά έγιναν «λαγοί». Όμως, αναγνώρισε τον 53χρονο από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς έχει απασχολήσει επανειλημμένα για απάτες στην περιοχή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού και τη διαλεύκανση και άλλων περιπτώσεων απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...