Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Με email ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Τζιτζικώστας

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την Πέμπτη μέσω του προσωπικού του e-mail ο Απόστολος Τζιτζικώστας, διεκδικώντας ακόμη μία θητεία.
 
H κίνηση του κ.Τζιτζικώστα να ανακοινώσει από τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» δημιούργησε ερωτηματικά για το πόσο είναι ή όχι σε συνεννόηση με την Νέα Δημοκρατία, καθώς όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του από την Συγγρού. 


Ο κ.Τζιτζικώστας που εξελέγη περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του πρωθυπουργού και παρά την θέληση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέπεσε του αξιώματος, λόγω της τελεσίδικης καταδίκης του για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων, «προβλημάτισε» σήμερα με το διαδικτυακό μήνυμα-ανακοίνωση που έστειλε σε φίλους, συνεργάτες και ψηφοφόρους με...... τα πηγαδάκια και τις φήμες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να δίνουν και να παίρνουν! 

Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει από δω και στο εξής η ΝΔ μετά το mail Τζιτζικώστα, ο οποίος τόνισε πάντως πως στόχος του είναι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να είναι η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας που θα βγει από την κρίση. Έχουμε την εμπειρία, αποδείξαμε ότι έχουμε και την ικανότητα να το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...