Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Καβάλα: Λήστευαν καταστήματα και άρπαζαν τσάντες

Πολυσχιδείς... δραστηριότητες πρόλαβε να αναπτύξει μέσα σε ένα μόνο βράδυ ένα «δίδυμο» κακοποιών που έδρασε στην πόλη της Καβάλας!  

 Μέσα σε λίγα λεπτά, άρπαξαν την τσάντα μιας πεζής και λήστεψαν με την απειλή όπλων ένα κατάστημα. Ωστόσο, ένας από τους δράστες συνελήφθη και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.


Αρχικά, οι δυο νεαροί κακοποιοί που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο πλησίασαν μία 38χρονη πεζή και άρπαξαν την τσάντα της μέσα στην οποία είχε δέκα ευρώ, δύο κινητά και διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Αμέσως μετά, φόρεσαν κουκούλες και εισέβαλαν σε ένα μίνι μάρκετ κρατώντας πιστόλια. Ακινητοποίησαν την 29χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν 250 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και το κινητό της και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν και γρήγορα οι άνδρες της Ασφάλειας διαπίστωσαν πως ανήκε σε έναν 24χρονο από τη Νέα Καρβάλη. Ο νεαρός συνελήφθη στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν 66,50 ευρώ, δυο μαχαίρια μήκους 26 και 19 εκατοστών, τα ρούχα που φορούσε κατά τη ληστεία και το αυτοκίνητό του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για ληστεία, κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του 24χρονου αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...